Diejosien, blogs vanuit het hart.

Terug van weg geweest

Heej hallo, ben je daar? Ben er weer. Eigenlijk schaam ik mij een beetje. Het is een tijd geleden dat ik geschreven heb. Had last van een writer’s block. Geen inspiratie, geen zin, ik hoop dat je dat herkent en het mij niet kwalijk neemt. Volgens mij hebben we dat allemaal wel eens, ieder op zijn eigen manier. Omdat ik uit verschillende hoeken te horen kreeg dat mijn blogs gemist werden ben ik toch weer achter de computer gekropen. Gewoon gaan zitten en kijken wat eruit komt. Had namelijk de laatste tijd wel ideetjes maar het kreeg geen vorm.

Alweer een maand geleden dat ik gepost heb en er is best het een en ander gebeurd de afgelopen periode. Sinds 3 Maart ben ik weer lekker aan het knippen. Dat is heel fijn. 3 maanden zonder werk is best lang. De eerste weken na de sluiting waren druk. Nu wordt het wat rustiger en hoop ik dat de horeca binnenkort ook weer opengaat zodat ik daar ook weer aan de slag kan. Ook kan ik je vertellen dat ik een nieuwe baan erbij heb. Vanaf 1 april ga ik werken bij Backstage in Amsterdam. Een theater make-up winkel en ze maken ook medische haarwerken. Zo'n 2 tot 3 dagen per week dus prima te combineren met mijn andere werkzaamheden. Ik heb er heel veel zin in !

Om nog even terug te komen op mijn Valentijn blog. Helaas is het stilletjes aan mij voorbijgegaan dit jaar. Geen kaartje op de mat of serenade onder mijn raam. Geen geheime aanbidder. Wat ben ik ook een hopeloze romanticus als het om de liefde gaat. Maar anyway, ik zit nog steeds op een aantal dating sites en aan aandacht niet te kort. Maar er zitten weinig mannen die mijn interesse trekken. Van een mooi bord kan je niet eten maar het oog wil ook wat. Ik ben gewoon kritische geworden denk ik de afgelopen jaren. Er moet namelijk wel een bepaalde aantrekkingskracht zijn. En geloof mij ik heb iemand ook weleens het voordeel van de twijfel gegeven maar dat werkt gewoon niet bij mij. Iemand moet meteen mijn interesse wekken op een of andere manier. Hetzij met zijn foto hetzij met zijn profiel.

Soms hoop je dat je met bepaalde mannen een match hebt. Gewoon omdat ze knap zijn of een interessant profiel hebben. Het is dan superleuk als de match er dan is. De laatste tijd heb ik drie keer een match gehad en ja ook met een voordeel van de twijfel gevalletje. Vervolgens app’en, bellen, facetime, ik heb alles geprobeerd en gedaan. De gesprekken waren leuk maar dan de volgende dag gewoon geblokkeerd worden of ze laten niks meer van zich horen. Zonder pardon geen uitleg niks. Dan denk ik op mijn beurt zak even lekker in de stront mannen van Nederland. Wat is er mis met me? Sorry maar je bent toch niet mijn type of zoiets. Woest word ik ervan. Energie steken in niks. Nou mij niet meer bellen. Ga toch weg. Even zonder dollen dat is toch om te huilen. Dat mensen zo met elkaar omgaan. Geen fatsoen meer in je donder hebben. Maar ja, never a dull moment in my life haha we keep strong.

Ben wel eens benieuwd of alleen mij dit overkomt. Maak jij dit ook weleens mee? Of ligt het misschien echt aan mij? Laat het me weten als jij ook zo'n verhaal hebt.

Blij dat ik weer heb geschreven en ik hoop dat jullie het weer met plezier gelezen hebben. Wel heb ik besloten 2 keer in de maand te gaan schrijven. Dat geeft mij meer rust en dat haalt de druk van de ketel. Was namelijk op een gegeven moment constant bezig in mijn hoofd met de blogs. Dat gaf een bepaalde druk waardoor er helemaal niets meer op papier kwam. Dus gaan we het zo proberen.