Diejosien, blogs vanuit het hart.

Movement!

Vandaag wil ik jullie iets persoonlijks vertellen/meegeven. Zoals ik in mijn eerste blog beschreven heb is er een NLP coach op mijn pad gekomen. Op 1 januari mocht ik van haar een filmpje ontvangen, het ging over movement!

Movement oftewel beweging, maar dan ook beweging in het meervoud. Ga dit jaar niet alleen iedere dag even naar buiten om te bewegen, maar zet jouw leven in beweging.

Denk eens na wat jouw doelen zijn;

  • Wat beweegt je in dit leven?
  • Wat is je passie?
  • Waar word je blij van?

Doe dit bewust, maar luister vooral naar je onderbewuste. Wees eens stil. Doe een meditatie en luister eens wat het onderbewuste je influistert. Doe het NU. De tijd gaat snel. So move!

Ooit had ik een klant Ton (hij is helaas overleden) die vroeg altijd hoe het echt met mij was. Vaak zei ik goed, maar dan vroeg hij of het in mijn koppie goed zat of het daar een beetje rustig was. Ik lachte dat altijd een beetje weg, want wanneer zeg je nou eigenlijk hoe het echt met je gaat? En denk je na over hoe het in je koppie zit?

Hij was een gewild schilder en ik keek zakelijk gezien erg tegen hem op. Hij had het altijd druk, maar af en toe zocht hij de rust bij zichzelf op en deed hij aan meditatie, dat bracht rust in zijn hoofd. Hij had een goedlopende zaak en stiekem was ik daar jaloers op. Hij zat vol passie voor zijn vak en hij had natuurlijk talent.

Daar moet je denk ik je kracht zoeken. Talent en passie als die samenkomen ben je alvast in beweging. Do what makes you happy!

Ik ben begonnen met mijn passie door middel van mijn blogs. En ik ga sowieso weer meer schilderen. Meditatie is een dagelijks ding aan het worden. Ik beweeg dus ook mijn hoofd en ik rook nog steeds niet.

Ton zei altijd “ik heb een meter leven gekregen en er is nog 10 cm over dus je kan maar beter genieten”. Blijf leren, ontwikkelen en genieten van het leven.

Ben je benieuwd naar het filmpje, de bron van mijn inspiratie? Vul dan het contactformulier in en laat je telefoonnummer achter. Ik stuur het met alle liefde naar je toe.

Veel liefs,

Diejosien

Ps. Het schilderij heb ik zelf geschilderd.