Diejosien, blogs vanuit het hart.

Vertrouwen!

Ik hoop dat iedereen fijne dagen achter de rug heeft en klaar is om 2020 achter zich te laten. Ben jij klaar om 2021 met vertrouwen te verwelkomen?

Graag neem ik jullie even mee terug in de tijd. Ik heb een mooi netwerk opgebouwd in de tijd dat ik mijn bedrijf run. Met veel plezier knip ik klanten en heb ik gewerkt bij; Nationaal Opera & Ballet, Stage Entertainment, Soldaat van Oranje, Holland Festival, Apera en nog veel meer verschillende werkgevers.

Mijn passie is natuurlijk ergens gezaaid en die van mij gaat een tijdje terug. 33 jaar geleden kreeg ik namelijk een carmenset in mijn haar bij kindermusicalvereniging De Toverbal. Ik weet nog goed hoe speciaal ik mij voelde. Ans en Mirjam waren de dames van de grime bij de Toverbal en ik speelde als 6-jarig meisje mee in de productie “Eens een zwerver”.

Waar ik het voor deed was de magie backstage. De spiegels met de lampjes, de geur van schmink, de spanning in de lucht, want we moesten allemaal op tijd klaar zijn. Het was er klein en we zaten daar tussen de wasmachine en de droger met ongeveer 30 kinderen. Als ik er aan terug denk voel ik me weer even dat kind. Jong en onbezonnen en niet bang om op een podium te zingen en dansen.

Nu denk ik daar wel anders over. Gevormd door het leven. Angst, schaamte, bang om te falen en af te gaan als een gieter.

Gek genoeg heb ik toen ik mijn bedrijf begon nooit getwijfeld of mijn bedrijf Diejosien zou slagen. Mijn vertrouwen in mijzelf was groot en Diejosien zou een succes worden! Ik voelde mij krachtig, positief en had vertrouwen in de toekomst. Net als dat ik als kind vertrouwen had dat wij allemaal gegrimeerd op het podium zouden staan, want Ans en Mirjam waren de beste.

Nu ben ik samen met een team de Ans en Mirjam van De Toverbal en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Iets waar ik heel dankbaar voor ben.

In de jaren dat ik ondernemer ben is vertrouwen de hoofdzaak geweest. Altijd het vertrouwen dat er iets op mijn pad zou komen. Vertrouwen net als een kind. Ik hoop in 2021 dat vertrouwen te mogen houden en te mogen ondernemen op mijn manier. Dat Diejosien weer mag groeien, bloeien, sprankelen en dansen als een jong kind.

Veel Liefs,

Diejosien